Studentplakat


Studentplakat till studenten 2023.

Vi har flera olika alternativ för studentplakat. Vårt klassiska studentplakat med 18 olika mallar. En dubbelsidig variant av det klassiska plakatet. Utöver det har vi även ett enklare ”Gör det själv” plakat. Om du vill kan vi även göra andra specialplakat i helt egna utföranden och former.

Beställ studentplakat

Normalt beställer och hämtar du ditt plakat i vår kundmottagning i Västra Frölunda, Göteborg. Plakat kan också beställas via mail och telefon. Bor du långt bort kan vi skicka studentplakatet som ett paket.

Foto, digitalbild eller negativ?

Vi kan göra studenplakat från det mesta. Det behöver inte vara en digitalbildfil utan det går lika bra med negativ, diapostitiv eller ett fotografi.

Leveranstid

Normal leveranstid är normalt 5 arbetsdagar, men vi kan vid behov leverara snabbare. Vi kan till och med expressleverera över dagen mot en extra avgift.

Studentplakat - Klassiskt

Vårt klassiska studentplakat som finns i flera olika varianter.

Studentplakatet är 50x70 cm stort och kommer monterat på en styv och tålig skiva. Plakatet har en ordentlig träpinne som enkelt fästs innan användning. Även regnskydd ingår.


Pris469 kr
Storlek50x70 cm
LeveransHämta eller Skicka

Studentplakat - Dubbelsidigt

Vårt klassiska studentplakat fast dubbelsidigt.

Studentplakatet är 50x70 cm stort och varje sida monteras på en styv och tålig skiva. De två sidorna monteras sedan ihop, utan att plakatet böjs, så du får en bild fram och en bak.


Pris879 kr
Storlek50x70 cm
LeveransHämta

Studentplakat - Gör det själv

Ett enklare studentplakat som du gör själv.

Studentplakatet består av en 25x38 cm stor fotokopia, en plakatskiva av hård papp med pinne och ett regnskydd. Skivan är dekorerad med mössa och blommor. Fotokopian fäster du själv på plakatet och på det finns även plats att skriva namn, klass, mm.


Pris225 kr
Storlek50x70 cm
LeveransHämta eller Skicka

Våra studentplakatsmallar

Mallarna är för vårt klassiska studentplakat och vårt dubbelsidiga studentplakat.

Klicka på en mall för att se den större.


Studentplakat 1 Studentplakat 2 Studentplakat 3 Studentplakat 4 Studentplakat 5 Studentplakat 6 Studentplakat 7 Studentplakat 8 Studentplakat 9 Studentplakat 10 Studentplakat 11 Studentplakat 12 Studentplakat 13 Studentplakat 14 Studentplakat 15 Studentplakat 16 Studentplakat 17 Studentplakat 18

Priser på studentplakat

Priser för våra kompletta studentplakat.


StudentplakatPris
Studentplakat Klassiskt469,00 kr
Studentplakat Dubbel879,00 kr
Studentplakat Gör-det-själv225,00 kr

Leveranstider för studentplakat

Nedan är våra normala leveranstider för studentplakat.


Hämta på labbet

Leveranstid: 5 arbetsdagar.

Skicka med post

Leveranstid: 6-8 arbetsdagar.


Expressleverans

Vi kan anpassa leveranstiden och vara flexibla vid behov. Kontakta oss så försöker vi lösa leveransen så snabbt som det behövs.