Allmänna villkor Qpix AB


Priser

Alla priser är angivna i SEK inklusive moms.

Priserna gäller för beställningar från beställningsrutiner på Qpix.se


Betalningsvillkor

Det går bra att betala med faktura, VISA, MasterCard eller kontant i vår kundmottagning.

Vid kortbetalning deibteras kortet efter bekräftad order i kassan.

För att handla mot faktura får du inte ha några betalningsanmärkningar, vi gör därför sedvanlig anmärkningskontroll. Betalningsvillkor 15 dagar. Vid betalningspåminnelse tillkommer en avgift på 60:- och dröjsmålsränta.


Leveranssvillkor

Leveranskostnaden räknas ut i kassan och varierar beroende på vilken eller vilka produkter det gäller.

Leveranstiden är olika för våra produkter och tjänster. Leveranstiden finns under vardera produkts eller tjänsts undersida.


Försvunnen film

Om en film försvinner eller blir skadad hos oss ersätter vi med dubbel mängd film. Denna ersättning har Sveriges Fotolaboratorier kommit överens om. Vi bjuder också på framkallning och kopiering av en film.


Försvunnet minnesmedia

Vi ansvarar för minnesmediat men inte för informationen som finns därpå. Gör därför kopior eller backup av informationen innan du sänder iväg den.


Falska beställningar

Falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls.


Ångerrätt

På alla produkter, utom på specialtillverkade bildprodukter med dina motiv och/eller på beställningar vars totala värde inklusive fraktkostnader understiger 300 kr, har du 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.


Reklamationsrätt

Om det är fel på en vara gäller konsumentköplagen med 36 månaders reklammationsrätt. Önskad reklamation skall ske inom skälig tid skriftligt till info@qpix.se. Kunden ansvarar att efter leverans granska produkten. Vid godkänd reklammation står Qpix för leverans- och produktionskostnader.


Integritetspolicy

Klicka här för att komma till vår integritetspolicy.


Företaget

Qpix.se drivs av Qpix AB. Qpix är registretat i Sverige med svenska Bolagsverket under nummer 556667-6291.